Πρόσκληση για το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι μας

Αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι,

Το Νηπιαγωγείο Κρανούλας, το Δημοτικό Σχολείο Κρανούλας και ο Σύλλογός μας σας προσκαλούν στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνουν το Σάββατο, 16/12/2023, 10πμ - 2μμ, επί της συμβολής των οδών Μιχαήλ Αγγέλου και Χαριλάου Τρικούπη.

Τα παιδιά της Κρανούλας, με τη βοήθεια των δασκάλων τους, ετοίμασαν ένα εξαιρετικό βίντεο για το Bazaar. Σας παροτρύνουμε να το παρακολουθήσετε στον σύνδεσμο:

Δείτε το υπέροχο βίντεο του Δημ. Σχολείου Κρανούλας

Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας!!

Το Bazaar θα επαναληφθεί την Τετάρτη, 20/12/2023, στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Καλές Γιορτές!!

ΔΣ ΕΣΤΙΑ

Εξοπλισμός και πιλοτική λειτουργία γυμναστηρίου ειδικής αγωγής

Aγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι του Συλλόγου μας,

Σας ενημερώνουμε ότι από τις αρχές Νοεμβρίου, το ΚΔΑΠ ΑμεΑ ΕΣΤΙΑ του συλλόγου μας ξεκίνησε την πιλοτική λειτουργία γυμναστηρίου ειδικής αγωγής. Το γυμναστήριο είναι εφοδιασμένο με εξειδικευμένο εξοπλισμό και προσφέρονται μαθήματα φυσικής αγωγής, τα οποία είναι προσαρμοσμένα για να ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες των ωφελουμένων.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης», που συγχρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, το Costas M. Lemos Foundation, το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού έργου ΚΙΚΠΕ, το The Hellenic Initiative Canada, το Ίδρυμα Αθηνάς Ι. Μαρτίνου και το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Ιωάννινα, 16/11/2023

Εγγραφές στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ ΕΣΤΙΑ

Αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι του Συλλόγου μας,
Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές των ωφελούμενων στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ ΕΣΤΙΑ. Εάν επιθυμείτε να εγγράψετε το παιδί σας ή άλλο συγγενικό σας πρόσωπο στο ΚΔΑΠ μας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στο email του συλλόγου μας (estia.epirus@gmail.com) ή τηλεφωνικά στο 6977664809 (Θέμος Χρήστος).
Ιωάννινα, 28/8/2023

Νέα δράση του Συλλόγου μας για το 2023 - 2024

Αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι του Συλλόγου μας,
Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι στο πλαίσιο του 6ου κύκλου του προγράμματος «Σημεία Στήριξης», μια από τις 38 δράσεις που έχουν επιλεγεί προς χρηματοδότηση για την περίοδο 2023-2024 είναι η παρακάτω πρόταση που υπέβαλλε ο Σύλλογός μας:
Σύλλογος Προστασίας Ατόμων με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ) «ΕΣΤΙΑ» (estia-epirus.gr) – Δημιουργία χώρου εκγύμνασης με εξειδικευμένα όργανα γυμναστικής για παιδιά ΑμεΑ στα Ιωάννινα
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα «Σημεία Στήριξης» αλλά και τις δράσεις που έχουν επιλεγεί ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: Σημεία Στήριξης
Ιωάννινα, 19/7/2023

Ημερίδα: Αυτισμός: Διαχείριση του παρόντος - Προοπτικές του μέλλοντος

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, στις 17:30 μ.μ στην αίθουσα τελετών της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελέτων, Παρασκευοπούλου 4, Ιωάννινα

Ημερίδα: Από την εφηβεία στην ενηλικίωση

Δευτέρα 3 Απριλίου 2023, στις 17:30 μ.μ στην αίθουσα τελετών της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελέτων, Παρασκευοπούλου 4, Ιωάννινα